Tijdelijke daken van Altrad Benelux

Altrad Benelux biedt hoogwaardige tijdelijke daken met het Dessa systeem. Deze tijdelijke dakconstructies zijn ontworpen om veiligheid en bescherming te bieden bij bouw- en renovatieprojecten.

Het Dessa systeem is een innovatieve oplossing die snel en gemakkelijk kan worden gemonteerd. Het biedt een stevige en stabiele dakconstructie die geschikt is voor diverse toepassingen, zoals het beschermen van de bouwplaats tegen weersinvloeden of het creëren van een tijdelijke werkruimte.

De tijdelijke daken van Altrad Benelux voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Ze bieden bescherming tegen regen, wind en andere weersomstandigheden, waardoor de werkomgeving veilig en comfortabel blijft.

Het Dessa systeem is flexibel en kan worden aangepast aan verschillende projectvereisten. Met de expertise van Altrad Benelux kunt u een op maat gemaakt tijdelijk dak creëren dat perfect aansluit bij uw specifieke behoeften.

Vertrouw op Altrad Benelux voor hoogwaardige tijdelijke daken met het Dessa systeem. Neem contact met ons op voor meer informatie en professioneel advies. Samen kunnen we de juiste tijdelijke dakoplossing vinden die aan uw eisen voldoet en uw bouw- of renovatieproject succesvol maakt.

Tijdelijke daken zijn ook beschikbaar voor verhuur!

Lodewijk Dehaese

Key account manager steigers en tijdelijke daken

Verantwoordelijke regio Oost -en West Vlaanderen

  +32 474 53 17 62

  lodewijk@altrad.be

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×