Events

Altrad Benelux biedt een uitgebreid assortiment aan materiaalvoorzieningen voor evenementen, waarbij zowel verhuur als verkoop mogelijk is. Met onze expertise en ervaring staan we klaar om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van uw evenement. Of het nu gaat om een grootschalig festival, een sportevenement of een kleinschalig evenement, Altrad Benelux biedt de juiste oplossingen.

Met onze verhuurservice kunnen klanten tijdelijk gebruikmaken van een breed scala aan apparatuur en accessoires die nodig zijn voor een succesvol evenement. Dit omvat onder andere tijdelijke overbruggingen, podia, tribunes, ... .

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om materiaal aan te schaffen, zodat evenementenorganisatoren hun eigen inventaris kunnen opbouwen. Hierbij kunnen zij rekenen op hoogwaardige producten die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Door de combinatie van verhuur en verkoop stelt Altrad Benelux klanten in staat om flexibel en kostenefficiënt gebruik te maken van de benodigde materialen, afgestemd op de specifieke eisen van elk evenement.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×