Begeleiding en calculaties

Bij Altrad Benelux begrijpen we dat succesvolle projecten nauwkeurige planning, professioneel ontwerp en zorgvuldige controle vereisen.

Met een rijke geschiedenis en uitgebreide ervaring in diverse sectoren, zijn wij trots om onszelf te presenteren als uw vertrouwde partner voor al uw projecten. Of het nu gaat om steigerprojecten, tijdelijke daken of andere uitdagende initiatieven, wij staan klaar om u te ondersteunen met een volledige ontwerp- en controleservice.

Onze diensten

Ons deskundige designteam is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die perfect aansluiten bij uw projectbehoeften.

Wat kunt u van onze diensten verwachten?

 • 2D ontwerpen: We brengen uw visie tot leven door gedetailleerde 2D-ontwerpen te creëren die als solide basis dienen voor uw project.
 • 3D aanzichten: Visualiseer elk aspect van uw project met levensechte 3D-aanzichten. Dit stelt u in staat om het eindresultaat te zien voordat de bouw zelfs begint.
 • Animatie, trainings- en instructievideo's: Onze innovatieve aanpak omvat animaties en video's die niet alleen de constructieprocessen demonstreren, maar ook als waardevolle trainings- en instructiebronnen dienen.
 • Risicoanalyses: Veiligheid staat voorop in al onze projecten. We voeren grondige risicoanalyses uit om potentiële uitdagingen te identificeren en effectieve preventieve maatregelen te implementeren.
 • Training op locatie: We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we training op locatie die is afgestemd op uw specifieke wensen, zodat uw team vol vertrouwen aan het werk kan gaan.
 • Technische handleidingen en materiaallijsten: Onze uitgebreide technische handleidingen en materiaallijsten zorgen ervoor dat uw project soepel verloopt, met gedetailleerde instructies en overzichten van benodigde materialen.
 • Berekeningsnota: Onze experts maken berekeningsnota's die rekening houden met de huidige veiligheidsnormen. Onze experts zijn gespecialiseerd in steigerbouw en houden rekening met alles van de belasting en kracht die op de steiger uitgeoefend zal worden tot de materiaalsterkte. Deze berekeningsnota geeft zelfs aan hoe ver koppelingen uit elkaar moeten staan om de steiger zo stevig mogelijk te maken. Zo willen wij de veiligheid voor u en uw werknemers garanderen!

Bij Altrad Benelux geloven we in het leveren van kwaliteit zonder compromis. Onze diensten worden ondersteund door een diepgaande expertise en een toewijding aan innovatie. Bovendien zijn werfbezoeken ter plaatse een integraal onderdeel van onze aanpak, omdat we geloven dat rechtstreekse betrokkenheid essentieel is voor het succes van elk project.

 

Uw Succes, onze missie

Wanneer u kiest voor Altrad Benelux, kiest u voor een partner die zich volledig inzet voor uw projectdoelen. We streven ernaar om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen. Samen zullen we de grenzen van creativiteit en prestaties verleggen, terwijl we uw visie omzetten in tastbare realiteit.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Altrad Benelux u kan ondersteunen bij al uw begeleidings- en calculatiebehoeften. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst.

Waarom een training bij Altrad Benelux voor u en/of uw werknemers?

Om te voldoen aan de Europese Normen van 2004 en het K.B. (Koninklijk Besluit) uitgevaardigd in 2005, bieden wij twee gespecialiseerde opleidingen aan. De eerste opleiding richt zich op arbeiders (gebruikers, monteurs) en wordt verzorgd door het Fonds voor Beroepsopleidingen, waarbij subsidies worden verleend.

De tweede opleiding is bedoeld voor leidinggevenden (werfleiders, projectleiders, preventieadviseurs en zaakvoerders). Deze training wordt ondersteund door Cevora en is volledig kosteloos voor bedrijven die onder Paritair Comité 200 vallen (vereiste voorwaarden zijn verkrijgbaar bij Cevora).

Wij zijn in staat om beide opleidingen te faciliteren in onze faciliteiten, met docenten die erkend zijn door de relevante instanties. Bovendien zorgen wij voor de afgifte van de vereiste certificaten.

Programma:

 • Montage- en gebruiksinstructies voor diverse stellingtypen: inclusief veiligheidsmaatregelen voor montage, positionering, stabiliteit, sterkte, weerstand, toegang, demontage en opslag.
 • Lezen en interpreteren van montage- en gebruiksdocumenten, zoals montageplannen, opleveringsrapporten en inspectierapporten.
 • Interpretatie van eenvoudige stellingplannen.
 • Analyse van de ondergrond, classificatie en stabiliteit afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden.
 • Toepassing van eenvoudige systeemstellingen.
 • Veilige verankering van de stelling.
 • Begrip van de lastenverdeling op de stelling.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze opleidingen en hoe we kunnen bijdragen aan het bevorderen van veilig werken op hoogte.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×